U zoekt maatwerk? Faes entertainment kan ook uw complete event organiseren!


Fred Faes is een kwaliteitsmanager die zijn ervaring en opleiding nu inzet voor de realisatie van uw event. 

Wilt u een aansprekend evenement dat perfect ten uitvoer wordt gebracht van intake tot nazorg? Neem contact op met Fred Faes voor een vrijblijvend gesprek via telefoonnummer 06-51556662 of via ons contactformulier.

Reeds vele bedrijven maakten gebruik van de diensten van Fred Faes.
Faes entertainment biedt naast het maatwerk ook standaard modules. Deze zijn te bewonderen op onze website. Gebruik het linkermenu om een kijkje te nemen in ons assortiment.

Verder kan Faes entertainment uw evenement of feest volledig verzorgen.
Faes entertainment regelt, ontwerpt en realiseert voor u bijvoorbeeld programmaboekjes, logo’s vlaggen, flyers, posters en ook uiteraard prijsjes.

Hieronder staan diverse events waar u Fred Faes voor in kunt zetten.

Zeskamp

Wij hebben al vele honderden zeskampen georganiseerd en weten dus exact wat hierbij komt kijken. Wij kunnen tevens de hele organisatie uit handen nemen zodat wij ook de scores bijhouden en de tijdsindeling maken.

Baby borrel

Baby borrels beginnen steeds populairder te worden. Op deze manier kunt u iedereen tegelijk uitnodigen na de geboorte van uw pasgeboren dochter of zoon. Voor baby borrels regelen wij onder andere eye-catchers, ballonnen, springkussens en alle facilitaire benodigdheden.

Bruiloft

Bij een bruiloft zijn witte helium ballonnen altijd een prachtig gezicht. 
Ook de feesttent kunt u compleet laten verzorgen door ons. 

Bruiloft jubileum

5, 10, 12,5, 25, 40, 50 of 60 jaar getrouwd? Laat dit niet ongemerkt voorbij gaan en laat Faes entertainment van dit feest een enorme happening maken waar nog lang over gepraat zal worden.

Kinderfeest

Kinderen houden van spelen. Faes entertainment biedt dé ingredienten voor een geweldig kinderfeestje. 
Denk hierbij bijvoorbeeld aan springkussens, oud Hollandse spelen en een ballonnenclown. 

Verjaardag

Uw verjaardag groot vieren. Wij bieden u diverse entertainment-vormen die u kunt inzetten tijdens uw feest.
Wanneer een familielid of iemand uit de vriendenkring de leeftijd van 50 bereikt is het een prachtig gezicht om een enorme Abraham of Sarah van 3,5 meter hoog in de tuin te zetten.

Uitstapjes

Wilt u dat Fred Faes uw uitstapje verzorgt? Dat kan geregeld worden. Vraag voor een vrijblijvend gesprek en Fred Faes maakt van uw dag een onvergetelijk feest. 
Alle uitstapjes zijn mogelijk zoals bijvoorbeeld puzzeltochten, workshops en steptochten!

Receptie

Ook voor recepties leveren wij de juiste ingredienten.

Reunie

Een reunie is altijd een gezellige happening. Dit wordt een nog leukere dag als u Faes entertainment inschakelt!

Bedrijfsfeest

Bij ieder bedrijf hoort een spraakmakend personeelsfeest. Fred Faes kan uw personeelsfeest precies invullen zoals u dat wilt. Hiermee geeft u alle zorgen uit handen en bent u er van verzekerd dat uw voltallige personeelsbestand een geweldige dag met elkaar beleeft.
Wij leveren diverse themafeesten die inmiddels al door vele bedrijven beproefd zijn. Hierbij kunt u denken aan casino-avonden, western-feesten, race-wedstrijden en zeskampen.

Communiefeest

Het communiefeest is een eenmalige happening in het leven van uw kind. Laat dit dus een geweldig feest worden. Op communie-feesten zijn er vaak veel kinderen; die zullen zich uitstekend vermaken met één van onze springkussens. Plezier alom! 

Nationale burendag

Nationale burendag is een feestdag die ieder jaar groter aan het worden is. Hele buurtgemeenschappen komen bijeen om er samen met de hele buurt één groot feest van te maken. Om uw feest echt compleet te maken schakelt u Faes 
entertainment in! Wees er wel snel bij zodat alles nog beschikbaar is.

Hemelvaartsdag

Hemelvaarsdag is een jaarlijks terugkomend feest met talloze braderien. Faes entertainment kan deelnemen aan deze braderien met bijvoorbeeld de draaimolen, suikerspin, popcorn en Disney ballonnen.

Koningsdag

Ieder jaar staat Faes entertainment met koningsdag op de markt in Boxtel. Daarnaast zijn wij ook in andere gemeentes te vinden. Koningsdag is altijd een hele drukke dag dus ben er op tijd bij voor de grootste keuze! 

Straatspeeldag

Uw straat wordt tijdens de nationale straatspeeldag volledig afgezet. Wanneer dit gebeurt is moet de straat natuurlijk ook weer gevuld worden met talloze kinderen die naar hartelust op straat kunnen spelen. Spelen doen de kinderen natuurlijk met onze oud Hollandse spelen en de grootste favoriet: het springkussen. 

Promotie activiteiten

Wilt u een bijzonder persoon op uw receptie of promotie activiteit? Wij kunnen zorgen voor onder andere een paashaas, kerstman, zwarte pieten en ga zo maar door!