Geachte heer/mevrouw,

Faes entertainment krijgt regelmatig verzoeken om onze attracties uit de verhuur te sponsoren. Wij beoordelen deze verzoeken en maken bewuste keuzes.

Sponsoring is niet vrijblijvend. Als Faes entertainment willen wij graag maatschappelijk verantwoord ondernemen, bij de sponsoring die wij eventueel verzorgen hoort een bepaalde ROI (return on investment) voor Faes entertainment als bedrijf. Zonder duidelijke reden en/of ROI voor Faes entertainment zullen wij dan ook niet overgaan tot het sponsoren van spullen of geld.

Om in aanmerking te komen voor sponsoring dient u een vaste klant van Faes entertainment te zijn. Zonder dit gegeven, gaan wij niet over tot sponsoring. Daarnaast willen wij graag de reden horen waarom Faes entertainment u zou moeten sponsoren.

Indien er wordt gekozen om tot sponsoring over te gaan, is Faes entertainment graag betrokken bij het sponsorproject om inhoudelijk betrokken te zijn en te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Hoe goed en respectabel de initiatieven ook zijn, Faes entertainment ondersteunt alleen doelen die passen bij Faes entertainment als bedrijf , u moet een vaste klant zijn en er moet een duidelijke vorm van ROI aanwezig zijn.

Hopelijk bent u zo voldoende geïnformeerd, indien u nog vragen hebt of een verzoek tot sponsoring in wilt dienen, neem contact op met info@faesentertainment.nl.